Mijn Wellnessmassages worden professioneel, discreet en ethisch verantwoord uitgevoerd.

Een wellnessmassage is een vorm van massage die gericht is op ontspanning en het bevorderen van het algemene welzijn. Het primaire doel van een wellnessmassage is niet zozeer het behandelen van specifieke spierproblemen, maar eerder het bieden van ontspanning, stressvermindering en pijnverlichting. De wellnessmassages worden met lichte tot stevige gelijkmatige druk op het lichaam uitgevoerd met hoofdzakelijk effleurages, dit zijn draaiende strijkbewegingen met gepaste druk op het lichaam in slow-motion uitgevoerd waardoor je al snel in een ontspannen relaxte flow komt. 

Hier zijn enkele kenmerken van een wellnessmassage:

  1. Ontspanning: Het hoofddoel is om een gevoel van ontspanning te creëren. Dit wordt bereikt door het toepassen van rustige en vloeiende bewegingen, lichte druk en kneding op de spieren.

  2. Stressvermindering: Wellnessmassage is ontworpen om stress te verminderen. De massage helpt de productie van stresshormonen te verminderen en bevordert de afgifte van endorfines, die zorgen voor een gevoel van welzijn.

  3. Gebruik van geuren en oliën: Vaak worden aromatische oliën gebruikt om de zintuigen te stimuleren en bij te dragen aan de ontspannende ervaring. Dit kan de vorm aannemen van aromatherapie.

  4. Gehele lichaam of focus op bepaalde gebieden: Een wellnessmassage kan het hele lichaam omvatten, maar het kan ook gericht zijn op specifieke gebieden die extra aandacht nodig hebben, zoals de rug, nek en schouders.

  5. Comfortabele omgeving: De omgeving waarin de massage plaatsvindt, draagt bij aan het gevoel van welzijn. Dit kan een rustige, aangename ruimte zijn met gedempt licht, kalmerende muziek en een comfortabele massagetafel.