Can-Do WellbeingLifestyle verzorgt ook lichaamswerk in de vorm van holistische professionele  wellnessmassages geïnspireerd op de Indonesische ontspanningsmassagekunst.

Ik verzorg wellnessmassages met de focus op ontspanning, meer energieke flow, stressreductie, pijnverlichting , spierversoepeling en meer beweeglijkheid en een beter algehele staat van welzijn. De hieronder genoemde wellnessmassages kunnen geboekt worden. Heb je specifieke wensen?, laat me 't weten zodat we een wellnessmassage op maat kunnen maken.

 

CAN-DO "PITJIT RELAKS"

Dit is een professionele full-body ontspanningsmassage die uitgevoerd wordt met een goede stevige en gelijkmatige druk op het lichaam met hoofdzakelijk effleurages, dit zijn draaiende bewegingen op het lichaam uitgevoerd in slow-motion waardoor je snel in een relaxte flow terechtkomt. Voordeel van deze manier van masseren is dat de doorstroming van de energie, bloed en zuurstof beter door het lichaam stroomt waardoor ook meer bewegingsvrijheid ontstaat. Een heerlijke weldadige wellnessmassage waarna je jezelf gewoon lekker relaxed voelt.

 

CAN-DO 'PITJIT KEPALA"

Dit is een in Indonesische stijl massage van het hoofd, nek en schouders waarbij wordt gewerkt met warme doeken, Indonesische balsems en oliën. Een heerlijke ontspanningsmassage om even helemaal.het hoofd vrij te maken van gedachten.

 

CAN-DO "PITJIT KAKI"

Met deze massage wordt het lichaam gemasseerd via de voeten en voetreflexzones. Een verzorgende ontspanningsmassage waarbij je als het ware de moeheid zo uit lichaam voelt wegvloeien via de voeten in ruil voor meer energie.

C

CAN-DO ONDERRUG, BILLEN EN BENEN ONTSPANNINSMASSAGE

De onderrug, billen en benen worden dagelijks intensief belast door ons lichaamsgewicht. Door extra goed te focussen op deze spiergroepen en uitgevoerd met de juiste massagetechnieken, zul je spoedig (pijn) verlichting voelen omdat er meer en een betere flow gaat stromen door deze spiergroepen. Heb je een gevoelige en/of verzwakte onderrug en vermoeide benen? Dan is dit een ideale massage uitgevoerd met een goede stevige en gelijkmatige druk op het lichaam.

 

CAN-DO AROMATHERAPIE WELLNESSMASSAGE

Dit is een weldadige professionele ontspanningsmassage waarbij gewerkt wordt met Aromatherapie en uitgevoerd met lichte tot middelmatige gelijkmatige druk op het lichaam. Ik werk daarbij met huidvriendelijke oliën geschikt voor het lichaam maar die ook verneveld kunnen worden waardoor er een prettige aangename geurbeleving ontstaat met een positief effect op de geest. Dit is een heerlijke en veelgevraagde professionele wellnessmassage als je gewoon even de boel echt de boel wil laten en je gedachten helemaal op nul.wil zetten.

Alle wellnessmassages vinden plaats in mijn studio, zoveel mogelijk ingericht in Balinese en Javaanse stijl,  schoon, aangenaam klimaat, veel natuurlijk licht en veel natuurlijk groen door levende planten.

Alle wellnessmassages worden professioneel, discreet, met respect en ethisch uitgevoerd. Geen sensuele/erotische handelingen.

Wellnessmassages zijn gericht met de focus op algehele ontspanning, een beter welzijn,  een betere flow en verlichting van spierspanning/spierpijnen.